Hi! Ik ben UX designer in de wereld van finance, e-commerce, retail en overheid

Hi! Ik ben UX designer en ik houd me bezig met het ontwerpen van digitale producten, design systems en klantreizen. 

Toggle offcanvas area
Rol: Visual designer, Periode: 2020

Salut (VGZ) – App design

De gezondheidsapp Salut (onderdeel van VGZ) maakt de gezondheid van een gebruiker meetbaar. In de app worden data en gevoel met elkaar verbonden waarbij gebruikers kunnen aangeven hoe goed ze in hun vel zitten. Ik werd als visual designer van Yellowtail Conclusion ingezet tijdens de discovery fase van het project. In samenwerking met een interaction designer van Yellowtail en de projectgroep van Salut konden we aan de slag en heb ik met name bijgedragen aan de visuele stijl van de app.

Proces

De vraag vanuit Salut aan mij was om visual designs te maken voor de app die later in de vorm van een clickable prototype opgeleverd dienden te worden. Tijdens diverse workshops hebben we met stakeholders nagedacht over hoe de klantreis en de demo eruit zouden komen te zien.

Het resultaat

Voor dit concept heb ik gebruik gemaakt van de huisstijl van Salut. Tijdens een van de workshops hebben we de groep met stakeholders laten stemmen op een van de concepten. Dit winnende concept hebben we uitgewerkt in een high-fidelity prototype, dat later gebouwd zou worden en vervolgens getest onder de doelgroep. Inmiddels is de app te downloaden via de Appstore en de Google Play Store.