Hi! Ik ben UX designer in de wereld van finance, e-commerce, retail en overheid

Hi! Ik ben UX designer in de wereld van finance, e-commerce, retail en overheid

Toggle offcanvas area

Over mij

Natuurlijk moet een website of huisstijl er mooi uitzien. Met een sprankelend visueel design dat past bij jouw merk, maak je meteen een goede eerste indruk. Daarnaast is het ook belangrijk dat je website en positieve ervaring oplevert voor de bezoeker. Hoe meer een site aansluit bij hun wensen en verwachtingen, hoe beter het resultaat. De Merkenstudio kan je helpen bij het creëren van een krachtige merkidentiteit in de vorm van een nieuwe huisstijl of website.

Het gezicht achter de Merkenstudio ben ik, Bram Peulers. Ik werk zo’n acht jaar als freelance designer en heb al veel klanten geholpen bij het maken van allerlei communicatie-uitingen. Hierbij kun je denken aan logo’s, infographics, rapporten, flyers, brochures, social media posts, apps, huisstijlen en websites. De laatste jaren focus ik me voornamelijk op het ontwerpen van huisstijlen en websites.

Ik heb een achtergrond in marketing, en UX & UI-design. Deze kennis pas ik altijd toe in mijn werk, zodat uiteindelijk zowel de opdrachtgevers als hun klanten tevreden zijn. Een optimale gebruikerservaring draagt namelijk bij aan het succes van je website.


Expertises

User experience design

Visual design

Web accessibility

User interface design

User research & validation

Design systems

Interaction design

Prototyping

Customer journeys

Bij het ontwerpen van websites pas ik graag theorieën en methodes toe die bedoeld zijn om een website naar een hoger niveau te tillen. Denk aan het gebruik van beïnvloedingsprincipes of conversie-optimalisatie om de conversie op je website te verhogen. Door jou actief mee te laten denken tijdens het ontwerpproces, komen we altijd tot een succesvol eindproduct.

Mocht je een keer willen sparren over een idee voor een nieuwe website of huisstijl? Neem dan gerust vrijblijvend contact met me op.