Services

Een huisstijl is de visuele presentatie van een bedrijf en is vaak de eerste kennismaking met potentiële klanten. Daarom is het van belang dat deze aansluit bij de identiteit van een bedrijf en de juiste associaties bij mensen oproept. Met een krachtige identiteit breng je een merk tot leven. De Merkenstudio biedt diverse pakketten aan. De prijzen die worden weergegeven zijn exclusief BTW. Wil je meer informatie? Neem gerust contact op.

Basis huisstijl

800excl. btw

  • Logopakket Met bestanden voor online, social media en print
  • 2x items naar keuze*

Standaard huisstijl

1.200excl. btw

  • Logopakket Met bestanden voor online, social media en print
  • 3x items naar keuze*
  • Brainstorm Op de gewenste locatie

Uitgebreide huisstijl

1.500excl. btw

  • Logopakket Met bestanden voor online, social media en print
  • 4x items naar keuze*
  • Brainstorm Op de gewenste locatie
  • Brand guide De nieuwe huisstijl vastgelegd in een brand guide

*Je kunt kiezen uit bijvoorbeeld visitekaartjes, flyers, briefpapier, template voor facturen en offertes, flyers, brochures of banners

Herkenbaar logo of unieke visitekaartjes

Een krachtig beeldmerk spreekt de doelgroep aan en gaat jaren mee. Het is in harmonie met de identiteit van het merk en goed doordacht. Zoek je een logo dat net iets specialer is of ben je op zoek naar een nieuw visitekaartje om een goede indruk te maken bij jouw relaties? De Merkenstudio helpt je graag met het vertalen van jouw ideeën naar visuele eindproducten.

Mobeazy

De kracht van een herkenbare identiteit

In de huidige digitale maatschappij wordt de kracht van print wel eens vergeten. Strak vormgegeven briefpapier, visitekaartjes en verpakkingen vertegenwoordigen niet alleen het imago van een bedrijf, ze kunnen ook waardevolle reclame-instrumenten zijn. Een visuele identeit is meer dan een vel papier met een logo en contactgegevens; het kan ook betrouwbaarheid, loyaliteit en geloofwaardigheid uitstralen.

Vastgelegd in een brand guide

Een complete huisstijl bestaat uit een logo, kleurstellingen, lettertypes (typografie) en het gebruik van afbeeldingen. De herkenbare stijl wordt consistent doorgevoerd in alle bedrijfsuitingen, zoals visitekaartjes, enveloppen presentaties, websites en zelfs in bedrijfskleding. Je visuele identiteit leg je vast in een brand guide.

Grafisch ontwerp

Aandacht voor detail en goed luisteren naar de klant zijn kenmerken van mijn werkwijze. Het resultaat: in het oog springend ontwerp en professioneel drukwerk. Van krachtige advertenties tot complete brochures.

Papiersoorten, kleuren, foto’s, teksten en lettertypes zijn belangrijke vraagstukken tijdens het designen van een nieuwe flyer of brochure. Wat moet de flyer uitstralen? Met jouw creatieve inbreng kunnen we samen nadenken over het gewenste eindresultaat. Op zoek naar een uniek design voor een kaartje? Zoek je iets dat net iets anders is dan de ‘gemiddelde’ kaart. Dan denkt de Merkenstudio hier graag over mee.

Waarom een nieuwe huisstijl?

  Professionele uitstraling
  Advies in kleurgebruik en vormgeving
  Herkenning voor de doelgroep
  Strak vormgegeven designs

Restaurant Brink Baarn

Nieuwe huisstijl nodig?