Hi! Ik ben UX designer in de wereld van finance, e-commerce, retail en overheid

Hi! Ik ben UX designer in de wereld van finance, e-commerce, retail en overheid

Toggle offcanvas area
Rol: Productdesigner, Periode: 2020

Producten voor NE20


In opdracht van MVO Nederland heeft de Merkenstudio een aantal producten ontworpen voor het Nieuwe Economie Festival ‘NE20’. Het ging om een plattegrond (van de Beurs van Berlage) voor de bezoekers en om het tijdschema met daarop alle sprekers en evenementen die gedurende de dag plaatsvonden. De producten werden zowel digitaal en in printvorm opgeleverd. Ook werden ze in lijn met de vernieuwde huisstijl van MVO Nederland ontworpen.

MVO Nederland ipad

Case

De plattegrond is een versimpelde weergave van de Beurs van Berlage. Omdat er alleen een oud ontwerp van de beurs beschikbaar was, was de taak om de plattegrond eerst over te trekken. Vervolgens kon de kaart worden ingekleurd met ruimtes, blokjes, kleuren en symbolen. Het blokkenschema is een schematische weergave van alle evenementen gedurende de dag. Om het overzicht te bewaren hebben we gekozen voor een gekleurde weergave.

“De Merkenstudio voert niet simpelweg de opdracht uit, maar behandelt het als een samenwerking. Bram is enorm flexibel, werkt snel en functioneert als een prettige sparringpartner. Zijn designs zijn strak en modern, en weten zich goed aan te passen aan de huisstijl van een bedrijf.”

Renée Bremer, MVO Nederland