Hi! Ik ben UX designer in de wereld van finance, e-commerce, retail en overheid

De Merkenstudio is jouw ontwerpstudio op het gebied van UX design, websites en huisstijlen

Toggle offcanvas area
Rol: Graphic designer en webdesigner, Periode: 2020-2022

Nieuwe huisstijl en website

Huygens Academy is een familiebedrijf in hart en nieren en werd in 2020 opgericht door Ruud en Marcelle Huygens. Dit medisch bedrijf, gevestigd in Leusden, biedt onafhankelijk geaccrediteerd postacademisch onderwijs met de focus op voornamelijk huisartsen, apothekers, neurologen, klinisch geriaters en specialisten ouderengeneeskunde.

Case

De voornaamste wens van Ruud en Marcelle wat betreft de huisstijl voor hun bedrijf was een strakke en klassieke look & feel. Het liefst met daarin verwerkt een link naar het thema “medische nascholingen”. Hun andere wens was het oprichten van een website, waarop de trainingen, cursussen en congressen van Huygens Academy kunnen worden aangeboden. Dat is allemaal gelukt! De website wordt binnenkort officieel gelanceerd.

Highlights

  • Realisatie website
  • Ontwikkelen nieuwe huisstijl
  • Doorvoeren huisstijl in nieuwe producten
  • Begeleiding en advies drukwerkproces

“Onze operatie is dankzij de Merkenstudio meer dan geslaagd”

Marcelle, Huygens Academy

Het resultaat

Marcelle en Ruud hadden een klassieke (donkere) stijl voor ogen. Dit kan gerealiseerd worden door het gebruiken van een bepaald lettertype, maar ook door hun keuze van de gewenste kleuren: donkerblauw met gouden accenten. Dit uiterlijk willen ze in al hun huisstijlproducten terug laten komen (visitekaartjes, folders, notitieblokken en facturen).