Hi! Ik ben UX designer in de wereld van finance, e-commerce, retail en overheid

Hi! Ik ben UX designer in de wereld van finance, e-commerce, retail en overheid

Toggle offcanvas area
Rol: Webdesigner, Periode: 2022

Huisstijl en website

E3DV is een ontwerpbureau voor bouwkundig tekenwerk met een passie voor architectuur en visualisaties. De projecten zijn bijvoorbeeld het ontwerpen van dakkapellen, nieuwbouwprojecten of voor het verbouwen van woningen en kantoren. De vraag vanuit eigenaar Mark Evers was om een nieuwe look & feel voor E3DV te ontwikkelen dat past bij de visie en de beoogde uitstraling van zijn bedrijf. Daarbij hoort een strakke website waar hij zijn projecten goed kan etaleren.

Case

De grootste wens van Mark qua huisstijl was een moderne en minimalistische vormgeving.Waarin de primaire kleuren rood, donkerblauw en wit zijn verwerkt (die ook in zijn vorige huisstijl zaten) met strakke en goed leesbare lettertypes. Zijn andere wens was het ontwikkelen van een website waarop hij zijn portfolio kan presenteren. De fotografie van zijn projecten moest een belangrijke plek krijgen in de nieuwe site.

β€œDe Merkenstudio heeft voor ons bedrijf het logo ontworpen. Ook is er gekozen voor een nieuwe huisstijl en website. Bram luistert goed naar je wensen en komt met een duidelijk plan.Wij zijn zeer tevreden met het resultaat en komen in de toekomst zeker bij hem terug.”

Mark Evers – E3DV

Het resultaat

Het eindresultaat van dit project is een complete rebranding van de huisstijl (met visitekaartjes, social media templates, templates voor offertes en een e-mailhandtekening) en de website van E3DV. In het logo komen de thema’s ‘bouwkunde’ en ‘het gesprek aangaan’ terug en in de vormgeving van de website is veel aandacht besteed aan fotografie en iconografie. Nieuwsgierig? Bekijk ‘m op www.e3dv.nl.