Veelgestelde vragen

Hieronder vindt u de veelgestelde vragen en antwoorden over een nieuwe huisstijl of website. Kies een vraag binnen een onderwerp of bekijk alle vragen die betrekking hebben op dat onderwerp. Staat uw vraag niet tussen de veelgestelde vragen? Stuur ons uw vraag via het contactformulier.

Veelgestelde vragen over een nieuwe website

Waarom een nieuwe website bij De Merkenstudio?
De websites die De Merkenstudio ontwikkelt zijn toegankelijk, strak en gebruiksvriendelijk. Bovendien zijn ze goed vindbaar in Google en makkelijk te onderhouden.

Hoe verloopt het proces bij het ontwikkelen van een nieuwe website?
Eerst gaan we brainstormen  en inspiratie opdoen. Ik wil graag weten wat jouw of jullie wensen zijn. Vervolgens gaan we de inhoud bedenken en de look & feel vormgeving. Ook gaan nadenken over hoe we jouw verhaal op de website terug kunnen laten komen. Dit is de marketingstrategie. De laatste stap is de livegang.

Wat kost een nieuw website ontwerp?
De Merkenstudio biedt diverse pakketten aan voor het aanvragen van een WordPress-site. De prijzen die worden weergegeven zijn exclusief BTW. Het ontwikkelen van een nieuwe website kost tussen de €800,- en €2.000,-. Neem gerust contact op voor meer informatie.

Veelgestelde vragen over een nieuwe huisstijl

Waarom een nieuwe huisstijl bij De Merkenstudio?
Een herkenbare huisstijl draagt bij aan het sneller en efficiënter communiceren van de boodschap van een bedrijf. Het is dus essentieel dat jouw bedrijf zich hiermee onderscheidt en meteen de aandacht van een potentiële klant weet te grijpen. De Merkenstudio kan je hierbij helpen en weet de juiste vragen te stellen.

Hoe verloopt het proces bij het ontwikkelen van een nieuwe huisstijl?
Eerst gaan we brainstormen  en inspiratie opdoen. Ik wil graag weten wat jouw of jullie wensen zijn. Vervolgens gaan we nadenken over hoe we de nieuwe huisstijl kunnen vormgeven. Met deze ideeën ga ik aan de slag. Door over en weer te sparren komen we tot een huisstijl die past bij jouw wensen.

Wat is een brand guide?
Een huisstijl bestaat uit een logo, kleurstellingen, lettertypes (typografie) en het gebruik van afbeeldingen. De herkenbare stijl wordt consistent doorgevoerd in alle bedrijfsuitingen, zoals visitekaartjes, enveloppen presentaties, websites en zelfs in bedrijfskleding. Deze visuele identiteit leg je vast in een brand guide. Een soort gids voor je huisstijl dus.

Wat kost een nieuwe huisstijl?
De Merkenstudio biedt diverse pakketten aan voor het ontwikkelen van een nieuwe huisstijl. De prijzen die worden weergegeven zijn exclusief BTW. Het ontwikkelen van een nieuwe website kost tussen de €800,- en €2.000,-. Neem gerust contact op voor meer informatie.

Veelgestelde vragen over grafisch ontwerp

Waarom grafische ontwerpen bij De Merkenstudio?
Aandacht voor detail en goed luisteren naar de klant zijn kenmerken van de werkwijze van De Merkenstudio. Het resultaat van deze werkwijze is strakke ontwerpen en professioneel drukwerk. Van krachtige advertenties tot complete brochures.

Welke grafische producten biedt De Merkenstudio aan?
De producten die De Merkenstudio aanbiedt zijn divers. Denk aan ontwerpen voor visitekaartjes, brochures, wenskaarten, flyers of infographics.

Wat kost een grafisch ontwerp?
De kosten van een grafisch ontwerp is afhankelijk van de hoeveelheid geschatte uren die nodig zijn om het ontwerp te produceren. Neem gerust contact op voor meer informatie.