fbpx

Over De Merkenstudio

De Merkenstudio is een ontwerpstudio uit Amersfoort die bedrijven helpt met het creëren van een krachtige merkidentiteit. Denk daarbij aan een nieuwe websites en huisstijl. Door jou als klant actief mee te laten denken tijdens het ontwerpproces, komen we altijd tot het ultieme eindproduct. Het gezicht achter de studio ben ik, Bram Peulers. Ik heb een achtergrond in marketing, communicatie en visual design. Deze kennis neem ik altijd mee in mijn ontwerpen, om uiteindelijk verrassende, krachtige en herkenbare designs te leveren.

Meer dan design alleen

Naast het ontwerpen van producten verdiep ik mij graag in psychologische theorieën en methodes die bedoeld zijn om design naar een hoger niveau te tillen. Denk aan verleidingstechnieken of conversie-optimalisatie. Deze kennis probeer ik zoveel mogelijk toe te passen in mijn ontwerpen. Ik begeleid regelmatig creatieve sessies (brainstorms), waarbij ik methodes als design thinking en customer journey mapping als leidraad gebruik.

Ik geloof in de kracht van één gedachte achter alle marketing- en communicatie-uitingen. Grafische vormgeving begint daarom met het goed uitdenken van deze gedachte, het concept. Dit concept creëert ruimte voor meerdere toepassingen en draagt bij aan het succes van een project. Grafische vormgeving creëert bovendien de identiteit voor jouw organisatie, merk of product. Deze identiteit moet jouw doelgroep aanspreken en is tevens het hart van de organisatie.

Samenwerken?

De Merkenstudio werkt voor uiteenlopende klanten, waaronder de gemeente en provincie Utrecht, Bureau Buiten, Eneco en MVO Nederland. Opdrachtgevers kiezen voor De Merkenstudio omdat ze een creatieve ontwerper zoeken die luistert naar hun wensen, met frisse ideeën komt en een bepaalde stijl nastreeft. Maar nieuwe producten maken doe je nooit alleen. Vandaar dat ik ook graag samenwerk met mensen uit mijn netwerk. Zoek je een marketeer, SEO specialist, tekstschrijver of filmmaker? Dan breng ik je graag in contact met deze mensen.

Kan de Merkenstudio iets voor jou betekenen? Stuur dan gerust een bericht via het formulier of neem contact op. Ik hoor graag van je!