Over De Merkenstudio

Webdesign

Een nieuwe website die gericht is op de doelgroep en aansluit bij jouw merkidentiteit? Dan ben je bij de Merkenstudio aan het juiste adres. Onze websites zijn toegankelijk, strak en gebruiksvriendelijk. Bovendien zijn ze goed vindbaar in Google en makkelijk te onderhouden. Technisch gezien worden ze ontwikkeld op het WordPress- of Shopify-framework.

Over De Merkenstudio

Betrouwbare & responsive designs

Het is belangrijk dat een website de bezoeker de juiste informatie geeft, dat deze gebruiksvriendelijk is en dat hij op smartphones, tablets, laptops of desktops goed werkt. De websites die de Merkenstudio bouwt voldoen aan bovenstaande punten en zijn makkelijk te beheren.

Veel handige plugins

De websites die de Merkenstudio bouwt bieden veel handige plug-ins waarmee je jouw website extra beleving en inspiratie kunt meegeven. Zo kun je eenvoudig de look & feel aanpassen, en zelf pagina’s vullen met blogs en nieuw. Ook is het mogelijk om een webwinkel aan je website te koppelen.

Voordelen

  Makkelijk zelf te onderhouden
  Goed vindbaar in Google
  Social media-integratie
  Responsive

Gebruiksvriendelijk & Laagdrempelig

De ontwikkelde websites zijn laagdrempelig en voor de basisinstellingen is geen programmeerkennis nodig. Dat is fijn als je je vooral wilt focussen op de content en niet op het technische aspect. De achterkant van de website wordt beheerd via een geïntegreerd CMS-systeem waarmee je op een gemakkelijke manier pagina’s, foto’s en artikelen kunt onderhouden.

Ook een website nodig?