fbpx

Huisstijl

Een huisstijl is de visuele presentatie van een bedrijf en is vaak de eerste kennismaking met potentiële klanten. Daarom is het van belang dat een huisstijl aansluit bij de identiteit van een bedrijf en de juiste associaties bij mensen oproept. Met een krachtige identiteit breng je een merk tot leven.

Pakketten

Geen aanvraag voor een huisstijl is hetzelfde. Toch is het mogelijk om een globale kosteninschatting te maken. De Merkenstudio biedt daarom diverse pakketten aan. De prijzen die worden weergegeven zijn exclusief BTW.

Basis huisstijl

1.000excl. btw

  • Logopakket Met bestanden voor online, social media en print
  • 2x items naar keuze*
  • Brainstorm Op de gewenste locatie

Standaard huisstijl

1.600excl. btw

  • Logopakket Met bestanden voor online, social media en print
  • 4x items naar keuze*
  • Brainstorm Op de gewenste locatie

Uitgebreide huisstijl

2.300excl. btw

  • Logopakket Met bestanden voor online, social media en print
  • 6x items naar keuze*
  • Brainstorm Op de gewenste locatie
  • Brand guide De nieuwe huisstijl vastgelegd in een brand guide

*Je kunt kiezen uit bijvoorbeeld visitekaartjes, flyers, briefpapier, template voor facturen en offertes, flyers, brochures of banners

Herkenbaar logo of unieke visitekaartjes

Een krachtig beeldmerk spreekt de doelgroep aan en gaat jaren mee. Het is in harmonie met de identiteit van het merk en goed doordacht. Zoek je een logo dat net iets specialer is of ben je op zoek naar een nieuw visitekaartje om een goede indruk te maken bij jouw relaties? De Merkenstudio helpt je graag met het vertalen van jouw ideeën naar visuele eindproducten.

De kracht van een herkenbare identiteit

In de huidige digitale maatschappij wordt de kracht van print wel eens vergeten. Strak vormgegeven briefpapier, visitekaartjes en verpakkingen vertegenwoordigen niet alleen het imago van een bedrijf, ze kunnen ook waardevolle reclame-instrumenten zijn. Een visuele identeit is meer dan een vel papier met een logo en contactgegevens; het kan ook betrouwbaarheid, loyaliteit en geloofwaardigheid uitstralen.

Vastgelegd in een brand guide

Een complete huisstijl bestaat uit een logo, kleurstellingen, lettertypes (typografie) en het gebruik van afbeeldingen. De herkenbare stijl wordt consistent doorgevoerd in alle bedrijfsuitingen, zoals visitekaartjes, enveloppen presentaties, websites en zelfs in bedrijfskleding. Je visuele identiteit leg je vast in een brand guide.

Waarom een nieuwe huisstijl?

  Professionele uitstraling
  Onderscheidend van concurrenten
  Herkenning bij jouw doelgroep

Ook een huisstijl nodig?